چگونه مصرف قند و شکر را کم کنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88675
    z.yari
    مشارکت کننده

    مصرف زیاد قند و شکر، شربت ها و نوشابه های شیرین علاوه بر افزایش خطر اضافه وزن،
    چاقی و دیابت ، می تواند موجب پوسیدگی دندان ها شود.

    شما به روش های زیر می توانید مصرف قند و شکر را کم کنید:

    ۱ . در میان وعده از میوه های تازه یا بیسکویت های سبوس دار به جای کیک ها و شیرینی های تر که پر چرب و شیرین هستند، استفاده کنید.
    ۲ . در هنگام تهیه کیک ها و شیرینی های ساده خانگی به جای شکر از میوه های تازه یا بخار پز یا پخته شده، استفاده کنید.
    ۳ . مصرف نوشابه های گاز دار و آب میوه های صنعتی را کم کنید و به جای آن آب، دوغ
    کم نمک و آب میوه های تازه بنوشید.
    ۴ . همراه با چای از چند دانه توت خشک یا کشمش بجای قند و شکر استفده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.