چگونه فلفل قرمز و دارچین تاثیر غذاهای چرب را خنثی می کند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83311
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    محققان آمریکایی معتقدند یک رژیم غذایی غنی از ادویه مانند زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین، از فرد در مقابل آسیب های جسمی غذاهای چرب محافظت می کند. به گفته محققان مخلوطی از ادویه های حاوی آنتی اکسیدان فشار و تاثیری را که غذاهای چرب روی قلب می گذارد، کاهش می دهد.
    هنگام غذاخوردن، بدن کالری کربوهیدرات ها را برای انرژی مصرف می کند و بقیه کالری را به تری گلیسیرید تبدیل می کند که در سلول های چربی ذخیره می شود. به طور طبیعی با خوردن غذای چرب، میزان تری گلیسیرید در خون افزایش می یابد و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی بالا می رود. محققان دریافتند افزودن ادویه به غذاهای خیلی چرب، تری گلیسیرید را نسبت به غذاهای چرب بدون ادویه، ۳۰درصد کاهش می دهد.
    بالا بودن میزان انسولین مضر است و در طول زمان در رگ های خونی تراکم چربی ایجاد می کند.آنتی اکسیدان ها مانند ادویه در کاهش خطر بروز بیماری های مزمن اهمیت زیادی دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.