-
نویسندهنوشتهها
-
۶ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۷ #76907zahra jamshidiمشارکت کننده
از ويژگيهاي يك رژيم غذايي سالم اين است كه در آن انواع سبزيهاي تازه (خام يا پخته) گنجانده شده باشد اما خيليها معتقدند سبزيهاي پخته مزه دلچسبي ندارند يا اصلا طعم خاصي ندارند و براي خوردن آن رغبتي پيدا نميكنند…
البته براي اين مشكل راهحل وجود دارد. هر سبزي را ميتوان با ادويه و چاشني خاصي مزهدار كرد و به روشي ويژه پخت.
كلم بروكلي
اگر مشكل اضافه وزن نداريد، ميتوانيد از مخلوط كره، ليموترش و فلفل سياه براي مزهدار كردن اين سبزي استفاده كنيد. البته از روغن زيتون و پودر سير نيز ميتوان براي طعمدار كردن بروكلي استفاده كرد.
بادمجان
بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخشده يا كبابشده به همراه پنير پارميزان طعم منحصر به فردي پيدا ميكند، بنابراين پس از پخت اين سبزي، روي آن پودر پنير پارميزان بپاشيد.
گوجهفرنگي
اگر گوجهفرنگي را تفت ميدهيد، بهتر است به آن كمي سركه بالزاميك و شويد خشك اضافه كنيد در غير اين صورت گوجهفرنگي با ريحان ساطوري شده و پنير موتزارلا ميتواند بهترين طعم را داشته باشد
نخودفرنگي
اين سبزي به اندازه كافي طعم دارد بنابراين لازم نيست به آن ادويهاي خاص بزنيد.
گلكلم
بهتر است گلكلم را در مخلوط تخممرغ و آرد غوطهور و سپس در كمي روغن سرخ كرد.
كدو سبز
مخلوط روغن زيتون، پودر سير، فلفل سياه و كمي هم پنير فتا براي مزهدار كردن اين سبزي بهترين انتخاب است.
هويج
تنها طعمدهندهاي كه براي اين سبزي پيشنهاد ميكنيم، عسل است. به اين ترتيب هم طعم و هم بوي خاصي پيدا ميكند.
قارچ
اين سبزي به اندازه كافي خوشمزه است و لزومي ندارد آن را با ادويه يا چاشني مزهدار كرد اما سوخاري يا كباب شده مصرف كنيد.
ذرت
بهترين طعمدهنده ذرت، كمي كره است كه با مقداري نمك طعم شوري پيدا كرده باشد. اين روش مزهدار كردن ذرت، مكزيكي است و با محصولي به نام كره شور انجام ميشود
كلم بروكسل
مخلوط گردوي ساييده شده، روغن زيتون و سركه ميتواند براي مزهدار كردن اين سبزي انتخاب مناسبي باشد.
فلفل دلمهاي
بهتر است اين سبزي را كباب شده ميل كنيد؛ بدون افزودن ادويه يا چاشني.
لوبيا سبز
هنگام پخت اين سبزي بهتر است كه به آن كمي پياز خرد شده بيفزاييد و آن را با روغن زيتون و سركه طعمدار كنيد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.