1. غذای اضافه را بسته بندی کنید
به جای آنکه در آخر صرف غذا ظرف یکبار مصرف از گارسون بخواهید ، از همان ابتدا که سفارش غذا می دهید یک ظرف یکبار مصرف هم بخواهید . از همان ابتدا تصمیم بگیرید که به میزان رژیم خود میل کنید و سپس بقیه غذا را در ظرف یکبار مصرف گذاشته و کنار بگذارید ؛ با این روش غذای اضافی مانده در بشقاب شما را برای خوردن بیشتر تحریک نمی کند .
2. یک شریک غذایی داشته باشید
اگر به رستوران می روید و پرس های یک نفره آن معمولاً به اندازه دو نفر می باشد می توانید یک غذا سفارش دهید و دو نفری میل کنید ؛ یک پیش غذا ویک غذای اصلی برای دو نفر سفارش دهید در این صورت هم به میزان کافی غذا میل کرده اید و هم در پول خود صرفه جویی کرده اید !
3. انتخاب کمتر Fast Food یا غذاهای فوری
غذاهای فوری همانند مرغ سوخاری ، ساندویج سوسیس و کالباس و پیتزا کمتر سفارش ندهید زیرا حاوی کالری بسیار زیادی بوده و مواد مغذی و با ارزش کمتری دارند . رفتن به رستورن های سنتی را به رفتن به فست فود فروشی ترجیح دهید .
4. انتخاب غذایی با طبخ غذایی سالم
طبخ غذا بر میزان کالری آن غذا بسیار موثر است . به جای سفارش غذاهای سرخ شده سعی کنید غذاهای کبابی ، تنوری و گریل شده سفارش دهید .