چگونه دندانهای سفیدی داشته باشیم؟
مصرف بلافاصله لبنیاتی که دارای میزان بالایی کلسیم است مانند پنیر و شیر بعد از مواد غذایی رنگی میتواند موجب حفاظت دندان شود.
درباره راهکارهای سفید و براق نگهداشتن دندان، گفت: به افراد توصیه میشود بعد از خوردن مواد رنگی مانند چای بلافاصله 30 تا 40 گرم پنیر و یا یک لیوان شیر مصرف کنند زیرا این مواد باعث از بین رفتن اثرات مواد رنگی روی دندان میشود.
به افرادی که تمایلی به مصرف این دسته از لبنیات ندارند توصیه میشود میوههای گاز زدنی مانند سیب و گلابی و یا سبزیجاتی مانند خیار و کرفس را مصرف کنند زیرا مصرف این مواد باعث افزایش بزاق دهان و محافظت از دندانها میشود.
اما به طور کلی به افراد توصیه میشود برخی از محصولاتی که به آن مواد رنگی افزوده شده مانند نوشابه، زغال اخته، تنباکو و یا لواشکها و آلبالوهایی را که توسط دستفروشان به فروش میرسد،مورد استفاده قرار ندهند