چگونه تهوع دوران بارداری را کاهش دهیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84046
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]نکاتی که برای کاهش تهوع دوران بارداری باید رعایت شود :

    ۱- تکرار در دفعات تغذیه و استفاده از مواد غذایی کم حجم و کم چرب .

    ۲- استفاده از نان های برشته و شور و خوردن نخودچی قبل از برخواستن از رختخواب .

    ۳- اجتناب از مصرف غذاهای سرخ شده ٬ پرچرب و پر ادویه مانند آش ٬ آبگوشت .

    ۴- عدم استفاده از مایعات یک ساعت قبل و بعد از غذا .

    ۵- از غذاهای خشک مانند تخم مرغ پخته ٬ نان برشته ٬ سیب زمینی پخته ٬ گوشت های بدون چربی ٬ حبوبات پخته شده کم آب ٬ مربا ٬ شیرینی های خشک و کم چربی بیشتر استفاده کنید .

    ۶- کمی استراحت بعد از صرف غذا و استفاده از حوله خنک و یا کمپرس یخ روی معده (در صورت داشتن حالت تهوع شدید) گاها موثر می باشد.

    ۷- استفاده از غذاهای انرژی زا مانند ژله و کرم کارامل توصیه می شود .

    ۸- استفاده از غذاهای سرد که بوی غذا از بین رفته است و تحریک کننده نیست توصیه می شود

    ۹- استفاده از لیمو ترش تازه همراه غذا نیز در کم کردن تهوع موثر می باشد .

    ۱۰- برای به حداقل رساندن حالت تهوع در صبح ناگهان از جا بلند نشوید و قبل از خروج از بستر از مواد غذایی مانند تست یا سوخاری ٬ بیسکوئیت استفاده نمایید .[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.