چگونه با تغذیه صحیح،خلق و خوی بهتری داشته باشیم؟ (۲)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70341
    matin
    مشارکت کننده

    در مطالعه ای که بر روی 300نفر از مردم انگلستان انجام شد،تاثیر غذا بر سلامت ذهنی و روانی افراد ،مورد مطالعه قرار گرفت.به این افراد توصیه شد مصرف غذاهایی که برای خلق و خوی استرس زا هستند(شکر،کافئین موجود در قهوه،الکل و شکلات ) را قطع کنند و همزمان مقدار غذاهایی را که از ذهن و خلق فرد حمایت میکنند(آب،سبزی،میوه،ماهی) ،افزایش دهند.
    این تحقیق نشان داد :88 در صد افرادی که از رژیمهای غذایی حمایت کننده استفاده کردند،ا زنظر ذهنی و روانی ،وضعیت بهتری پیدا کردند.26 درصد آنها اظهار کردند که تغییر تعداد حملات هراسی و اضطرابی کمتر شده بود و 24 درصد دیگر عنوان کردند کمتر دچار حالت افسردگی شدند.
    در ادامه این مقاله آمده است که گروه عظیمی از مواد شیمیایی موجود در مغز که خلقیات را کنترل می کنند،انتقال دهنده های عصبی نام دارند.معروف ترین آنها نیز سروتونین است که بعنوان ماده شادی آور به حساب می آید و این مواد شیمیایی تعیین میکنند که آیا شمااحساس خوبی دارید یا خیر،کاملا پر انرژی هستید یا کاملا خسته اید،تحریک پذیرید و کلافه به نظر می رسید یا آرامش و ثبات خلقی دارید.
    بر اساس این مقاله ،این مواد شیمیایی موجود در مغز که کاملا حیاتی هستند برای اینکه عملکرد طبیعی داشته باشند به انرژی نیاز دارند و مغز یکی از معدود نواحی بدن است که برای تامین انرژی خود ،کاملا و فقط به گلوکز وابسته است.گلوکز در شکر،قند و بسیاری مواد دیگر وجود دارد.
    متخصصان معتقدند که اگر سطح گلوکز یا همان قند خون در تمام طول روز در شرایط پایداری باقی بماندو نوسان نداشته باشد،بتدریج مغز را تغذیه میکند و مشکلی پیش نمی آید.برای اینکه قند خون حالت پایداری پیدا کند،باید از کربوهیدراتهایی استفاده کرد که قند خون را ناگهان بالا نمی برند.
    این کربوهیدراتها در نان،لوبیا،غلات سبوس دار،سویا،سیب،هلو و سایر میوه هاوجود دارند.خوراکی هایی مثل کیک،چیپس،شکلات و شیرینی،قند خون را سریعا افزایش میدهند.در نتیجه بدن شما ناچار میشود برای ورود این قندها به درون سلول یا ذخیره کردن آنها بطور ناگهانی و به شدت هورمون انسولین ترشح کند و تعادل طبیعی سیستم کنترل کننده قند خون به هم میخورد.
    برای همین توصیه میشود برای حفظ قند خون در شرایط پایدار،هر چهار ساعت یکبار از میان وعده های سالم مانند میوه ،سبزی،آجیل و خشکبار استفاده شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.