نياز روزانه به آهن در زنان ۱۹ تا ۵۰ساله ۱۸ميلي گرم است. اما در صورت باردار بودن به ۲۷ميلي گرم نياز دارند. زنان در دوره شيردهي به تنها ۹ميلي گرم آهن اضافه در روز نياز دارند. اما شديد بودن خونريزي مي تواند اين ميزان را تغيير دهد. زنان بالاي ۵۰سال که يائسه شده اند، به تنها ۸ميلي گرم آهن نياز دارند. يک وعده عدس، اسفناج، گوشت، گوشت مرغ، مغز ميوه، نخود، مي تواند چند ميلي گرم آهن موردنياز بدن را تأمين کند. مصرف زياد آهن نيز مي تواند به اعضاي داخل بدن آسيب برساند و احتمال خطر بروز ديابت، حمله قلبي و سرطان به ويژه در افراد مسن افزايش می یابد.