-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ اسفند، ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۱ #82183v.fatoorechiمشارکت کننده
ممکن است افرادی که عادت به مصرف سبزی ندارند ابتدا با مصرف سبزی ها احساس نفخ و قار وقور شکم داشته باشند اما یادمان باشد باکتری های موجود در روده ما وابسته به نوع رژیم غذایی ما است.»
عادت غذایی یک فرایند مقطعی و کند است و یادمان باشد ذائقه آموزش پذیر است یعنی غذاهایی که ممکن است در کشور ما پرطرفدار به شمار آید چه بسا در کشورهای دیگر مصرف این غذاها سخت باشد لذا باید افراد کم کم مصرف سبزی ها را وارد برنامه غذایی کنند تا به آن عادت کنند.
ممکن است افرادی که عادت به مصرف سبزی ندارند ابتدا با مصرف سبزی ها احساس نفخ و قار وقور شکم داشته باشند اما یادمان باشد باکتری های موجود در روده ما وابسته به نوع رژیم غذایی ما است.
افرادی که در رژیم غذایی آنها مصرف سبزی ها بیشتر است انواع باکتری های روده ای آنها با کسانی که در رژیم غذایی آنها مصرف پروتئین های حیوانی بیشتر است متفاوت است و اتفاقا این مسئله را به ابتلا به بسیاری از بیماری های بدخیم از جمله سرطان های روده ای ربط داده اند.
افرادی که با مصرف سبزی ها دچار نفخ می شوند برای اینکه جمعیت میکروبی روده ای آنها عوض شود و از نوعی باشد که قادر به جذب فیبر سبزی ها بوده و کمتر دچار نفخ شوند باید کم کم سبزی ها را وارد برنامه غذایی خود کنند. این دسته از افراد می توانند از نصف واحد سبزی در وعده های اصلی و حتی در وعده صبحانه به شکل نان و پنیر همراه با گوجه فرنگی و خیار استفاده کنند و سپس مصرف سبزی ها را به یک سهم در هر وعده افزایش دهند که مطمئنا با عادت دادن ذائقه خود به مصرف سبزی، از آن لذت خواهند برد.
در برخی از افرادی که دچار مشکلات گوارشی به خصوص التهابات روده ای و کولیت اولسروز هستند، مصرف غذاهای پرفیبر بخصوص اگر به شکل خام باشد مشکلات آنها را تشدید می کند.
برای این دسته از افراد مصرف غذای بدون فیبر توصیه نمی کنیم به دلیل اینکه ممکن است فرد دچار یبوست شود در واقع باید فیبر به حالتی درآید که قابلیت تحمل آن برای بیمار راحت تر شود لذا ممکن است توصیه به مصرف سبزی های پخته به این افراد شود که به تجربه خود آنها متوجه می شوند با سبزی پخته راحت تر هستند و کمتر دچار مشکل می شوند اما مقدار مصرف سبزی های پخته را متخصص تغذیه برای آن افراد مشخص می کند.۱۹ اسفند، ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۰ #101499zahra jamshidiمشارکت کنندهممنون
در ادامه می توان اضافه کرد برای وارد کردن سبزیها به برنامه غذایی روزانه و اجتناب از نفخ بهتر است انواع نفاخ تر (مانند خانواده کلم) را استفاده نکرده و انواع غیر نفاخ را برنامه بیافزایند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.