-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ دی، ۱۳۹۱ در ۰۹:۰۰ #75247zahra jamshidiمشارکت کننده
برخي گروههاي آسيبپذير بيشتر در معرض خطر قرار ميگيرند. از همه مهمتر خانمهاي باردار هستند؛ احتمال زايمان زودرس و تولد نوزاد نارس در خانمهايي كه در منطقهاي با هواي آلوده زندگي ميكنند بيشتر از آنهايي است كه از هواي پاك بهرهمند هستند. علاوه بر اين، وقتي مردان سرب هوا را استنشاق ميكنند، احتمال ايجاد ناهنجاري مادرزادي در فرزندي كه خواهند داشت، بيشتر ميشود. خيلي از سالمندان هم به مشكلات ريوي و قلبي مبتلا هستند و بنابراين بيشتر در معرض خطرند. مطالعههاي متعددي نيز تاثير منفي سرب موجود در هوا را با تكامل ذهني و رشد و ضريب هوشي كودكان ثابت كردهاند، از طرفي بررسيها نشان ميدهند كمبود ويتامين D در اطفالي كه در مناطق با هواي آلوده زندگي ميكنند، بيشتر است كه ممكن است اين كمبود به بروز مشكلات جسمي بينجامد.
آلودگي بر بيماران خاص چه تاثيري دارد؟
معمولا بيماران سرطاني كه شيميدرماني ميشوند، زمينه بروز مشكلات ريوي را پيدا ميكنند. در روزهاي آلوده ميزان عفونتهاي ريوي افزايش مييابد و بيماران سرطاني، افرادي كه سيستم ايمنيشان به دليلي ضعيف است و بيماران دچار بيماري كليوي شديد ، بايد در اين هوا بيشتر مراقب باشند. ولي مطالعهها نشان ندادهاند مكانيسم بيماري بيماران خاص ديگر مانند مبتلايان به ام.اس و يا روماتيسم و… به اين موضوع ارتباطي داشته باشد.۲۴ دی، ۱۳۹۱ در ۱۱:۳۷ #99038ezamaniمشارکت کننده[align=justify]آمارها نشانگر این مسئله هستند که مواجه با آلاینده هایی موجود در هوا همچون سرب و آرسنیک و دیگر فلزات سنگین و نیز قرار گرفتن در معرض اشعه و پارازیت تا 30 برابر خطر تولد نوزاد معلول و عقب مانده ذهنی را افزایش می دهد و این زنگ خطری است برای شهروندان پایتخت که هر روزه در معرض این آلودگی های محیطی قرار دارند.
آلودگی هوا در مادران باردار منجر به سرطان و در جنین منجر به نقص های مادرزادی و اختلالات ژنتیکی می شود و از این رو بحث پیشگیری بسیار حائز اهمیت است.[/align]
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.