چه پنيري بخريم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71532
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اين روزها اگر براي خريد موادغذايي به فروشگاه‌هاي بزرگ سري زده باشيد، در قسمت پنيرها با انواع و اقسام آنها روبرو مي‌شويد و احتمالا بي‌آنكه بدانيد هر كدام به چه منظوري مورد استفاده قرار مي‌گيرند، يكي را كه ظاهري اشتهاآورتر دارد، انتخاب مي‌كنيد و به خانه مي‌بريد…
    در خانه، اعضاي خانواده بنا بر ذائقه‌شان از اين پنير تازه خوششان مي‌آيد يا خريد دوباره آن را منع مي‌كنند. ما نيز در اين پوستر مي‌خواهيم به شما بگوييم اين تنوع طعمي در دنياي پنيرها چه فوايدي براي شما دارد.
    پنير نعناع
    يكي از طعم‌دهنده‌هاي پنير، نعناع است كه به هضم سريع‌تر موادغذايي كمك مي‌كند. پنير از منابع چربي و پروتئين است و نعناع موجود در آن مي‌تواند به كساني كه مشكل هضم دارند، در هضم و جذب اين ماده غذايي كمك كند. مصرف اين پنير با چند برش خيار و گوجه‌فرنگي، مي‌تواند صبحانه‌اي مناسب براي كساني باشد كه اضافه وزن دارند يا از چاقي رنج مي‌برند.
    پنير خامه‌اي
    يكي از پرچرب‌ترين پنيرها، پنير خامه‌اي است كه بدن كالري فراواني با خوردن آن دريافت مي‌كند، بنابراين كساني كه سابقه بيماري قلبي دارند، چربي‌خونشان بالاست و چاق محسوب مي‌شوند، بايد مصرف آن را به حداقل ممكن برسانند. توليد اين پنير، مرحله رسيدن ندارد بلكه به صورت تازه بسته‌بندي و براي فروش عرضه مي‌شود. اولين‌بار آمريكايي‌ها در سال 1872 آن را به دنيا معرفي كردند و در ميانشان به نام «فيلادلفيا» شهرت يافت. البته كالري فراوان، آن را به گزينه‌اي مناسب براي بچه‌هاي بدغذا و لاغر و كساني كه به سختي وزن مي‌گيرند، تبديل كرده است.
    پنير زيره
    اين ادويه ضدنفخ است، بنابراين كساني كه زياد نفخ مي‌كنند مي‌توانند از آن براي طعم‌دار كردن پنيرشان استفاده ‌كنند. البته مقدار زيره اضافه شده در يك بسته پنير براي برخي افراد زياد است، در اين صورت مي‌توان آن را با مقداري پنير ساده كم‌چرب مخلوط كرد. در ضمن پنير زيره، خامه هم دارد پس مراقب مقدار مصرف آن باشيد تا بيش از مقدار مورد نياز انرژي دريافت نكنيد زيرا در اين صورت اضافه وزنتان حتمي خواهد بود.
    پنير گردو
    اين پنير با پودر گردو طعم‌دار شده است و كالري زيادي دارد، بنابراين اگر كسي مي‌خواهد وزنش را پايين بياورد، بايد در مصرف اين پنير دقت كند. البته گردو ماده غذايي‌اي است كه به دليل اسيدهاي چرب ضروري، مي‌تواند چربي خون را كاهش دهد و به دليل طعم مناسبي كه به پنير مي‌دهد، مي‌تواند يك عامل جذب‌كننده براي مصرف روزانه آن باشد بنابراين سالمنداني كه بنابه هر دليلي، كم‌اشتها و ضعيف هستند، مي‌توانند اين پنير را حداقل در وعده صبحانه يا به عنوان شامي سبك مورد استفاده قرار دهند.
    پنير فتا
    پنير فتا نوعي پنير در آب نمك است كه تاريخچه آن به هزاران سال پيش و به كشور يونان برمي‌گردد. آن را از شير گاو تهيه مي‌كنند و به مدت 3 تا چند ماه در آب نمك يا آب پنير نگه مي‌دارند. ميزان چربي آن 30 تا 60 درصد است بنابراين در گروه پنير‌هاي نسبتا چرب جاي مي‌گيرد. البته بسته به نوع شير مصرفي، مي‌توان چربي آن را كاهش داد، بنابراين اگر بايد چربي محدود دريافت كنيد، به مقدار چربي درج شده روي بسته‌بندي دقت داشته باشيد.
    پنير سالامي
    هدف از توليد اين نوع پنير، ايجاد تنوع در طعم است به طوري كه براي توليدش، به آن خامه و مقداري كالباس اضافه مي‌كنند. از آنجا كه حداقل مصرف فرآورده‌هاي گوشتي به دليل افزودني‌هايي كه دارند، توصيه مي‌شود، فقط براي امتحان طعم اين نوع پنير، آن را بخريد و هرگز ذائقه‌ خود و فرزندانتان را به مصرف مرتب آن عادت ندهيد.
    منبع : سلامت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.