چه نوع کنسروهایی مواد نگهدارنده ندارند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92885
    ezamani
    مشارکت کننده

    متخصصان صنایع غذایی معتقدند به مواد غذایی که در طول فرآیند تولید آنها از حرارت مداوم استفاده می شود و یا در داخل سرکه نگهداری می گردند، نیاز به اضافه کردن هیچ گونه مواد نگهدارنده ای نیست.

    بر اساس استانداردهای موجود در سازمان ملی استاندارد، انواع رب، خیارشور، شوریجات و ترشیجات، می بایستی فاقد مواد نگهدارنده باشند. چون که حرارت یا سرکه مورد استفاده برای تهیه و نگهداری این مواد غذایی به عنوان مواد نگهدارنده طبیعی مانع از فساد آنها می شوند.

    لیکن متاسفانه در بازار شاهد آن هستیم که بسیاری از کنسروها و مواد غذایی بسته بندی ذکر شده حاوی برخی مواد نگهدارنده می باشند. پس حقیقت چیست؟

    متخصصان صنایع غذایی خاطر نشان می کنند که در طی بازرسی های انجام گرفته از مراکز تولیدی، مشخص شده که انواع رب و خیارشورهایی که به صورت غیر استاندارد و در مراکز تولیدی ناشناخته تولید می شوند و یا به صورت فله و در بسته بندی های غیر استاندارد به بازار عرضه می شوند، حاوی مواد نگهدارنده ای همچون مواد ضد قارچ و ضد کپک می باشند که این برخلاف استاندارد می باشد.

    بنابراین توصیه متخصصین تغذیه و صنایع غذایی به مردم، خرید کنسروها و مواد غذایی بسته بندی شده استاندارد با برند شناخته شده می باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.