در دستورهاي غذايي ميزان روغن مورداستفاده را به نصف تا يك سوم ميزان پيشنهاد شده كاهش دهيد
توصيه هايي براي سالم درست کردن غذاي خانگي :
– مقدار گوشت كمتر و سبزيجات بيشتري در تهيه غذا به كار ببريد – ماكاروني و نانهاي سبوسدار را كه فيبر بيشتري دارند به ساير ماكارونيها و نانها ترجيح بدهيد. – همبرگر، شنيسل، كوكو، بادمجان و كتلتها را بعد از سرخكردن، با دستمال يا كاغذهاي تميز روغنگيري كنيد. – به جاي قرصهاي فشرده سوپ يا پودر پياز يا سير آماده كه داراي مقدار زيادي نمك هستند از سوپهاي تازه و كمنمك خانگي و پياز يا سير تازه در غذا استفاده كنيد. – از پنير پيتزا كه چربي زيادي دارد كمتر استفاده كنيد. – در دستورهاي غذايي ميزان روغن مورداستفاده را به نصف تا يك سوم ميزان پيشنهاد شده كاهش دهيد. – به جاي سرخ كردن موادغذايي، از روش بخارپز و آبپز كردن، پوره كردن (براي سيبزميني) يا تنوري كردن (براي سيبزميني و بادمجان) استفاده كنيد.