چه غذاهايي براي افراد مبتلا به انواع مختلف آنفلوانزا مفيد است؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72642
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    •در اين بيماران به علت بروز عفونت در بدن، عملکرد مناسب سيستم ايمني در بهبودي سريع بيماري نقش عمده‌يي ايفا مي‌کند. به همين علت مصرف منابع غذايي پروتئيني (انواع گوشت‌ها، حبوبات، تخم‌مرغ و…) توصيه مي‌شود.
    •در طول اين بيماري به علت مشکلات ايجاد شده در جذب مواد مغذي و همچنين افزايش دفع برخي املاح ويتامين‌ها ( به علت اسهال و تب) و نياز به برخي مواد مغذي، به عنوان مثال پتاسيم، روي ، منيزيم، سديم، ويتامين‌هاي گروه «ب»، ويتامين «ث» و … افزايش مي‌يابد. به همين علت افزايش مصرف آب ميوه، ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه، سوپ‌هاي نمکي حاوي سبزي‌ها و همچنين مصرف شير توصيه مي‌شود.
    •به علت افزايش ميزان متابوليسم پايه در اين بيماران، علاوه بر دريافت منابع غذايي ويتامين‌هاي گروه «ب» شامل نان‌هاي سبوسدار، غلات، شير و لبنيات، مصرف مکمل‌هاي ويتاميني آنها، به خصوص تيامين (B1) و نياسين(B3) توصيه مي‌شود.
    •به علت وجود بي‌اشتهايي در اين بيماران، مصرف مواد غذايي در 5 تا 6 وعده و در حجم کم توصيه مي‌شود.
    •مصرف مايعات در اين بيماري به علت وجود تب و اسهال، از اهميت خاصي برخوردار است. معمولاً مايعات خيلي شيرين خوب تحمل نشده و منجر به اختلالات گوارشي و نفخ معده مي‌گردند. به همين دليل مصرف مايعات به ميزان کافي (حدود 3 تا 4 ليتر در روز)، مخصوصاً مايعات گرم به صورت انواع سوپ و آش، شير گرم، چاي کم رنگ و … بسيار مفيد مي‌باشد.
    •اضافه کردن کره و روغن مايع گياهي (روغن زيتون، کلزا، ذرت، سويا و…) به غذاي بيمار باعث افزايش انرژي دريافتي وي مي‌گردد. ولي غذاهاي سرخ شده در روغن و انواع شيريني‌هاي خامه‌ای که بسيار دير هضم مي‌باشند. براي اين بيماران توصيه نشده و بايد محدود گردد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.