چه دسري براي ديابتي‌ها مناسب است؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75997
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مصرف دسرهاي آماده شيرين مثل ژله‌ها، پودينگ‌ها، کرم‌کارامل و… براي افراد مبتلا به ديابت ممنوع است…

    البته مصرف يک قاشق در روز يا يک بار در هفته در مهماني اشکالي ندارد ولي توصيه اکيد بر اين است که افراد مبتلا به ديابت نوع 2 تا حد ممکن از خريداري و مصرف اين نوع خوراکي‌ها پرهيز کنند.

    دليل ممنوعيت، ذائقه شيرين اين بيماران است که نه از مغز بلکه از سلول‌هاي چربي دستور مي‌گيرد. يعني هر چه وزن ما افزايش يابد ذائقه شيرين هم بالاتر مي‌رود و خود مصرف شيريني‌ها سبب افزايش وزن مي‌شود که چرخه معکوسي را ايجاد خواهد کرد.

    البته برخي از مبتلايان از دسرهاي رژيمي استفاده مي‌کنند که بدون قند هستند و در آنها به جاي گلوکز از شيرين‌کننده‌هاي مصنوعي استفاده شده است. حتي مصرف اين نوع ژله‌ها هم به افراد مبتلا به ديابت توصيه نمي‌شود زيرا اين دسرها همچنان ذائقه شيرين را تقويت مي‌کنند و هر ماده غذايي‌اي که تقويت‌کننده اين ذائقه باشد، کنترل ديابت را به خطر مي‌اندازد و باعث بروز مشکل در کم کردن وزن در ديابتي‌ها مي‌شود.

    به عنوان جايگزين يك پياله كوچك از پودينگ، فرني يا شيربرنج بدون قند و عسل ميان‌وعده‌اي مناسب براي مبتلايان به ديابت است.

    #99515
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی مفید بود..من به شخصه دیدم که با مصرف اینگونه دسرها و مواد غذایی مفید افراد کاملا به آنها علاقه مند میشوند و از طعم آنها لذت می برند

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.