چهار نکته کاربردی برای طبخ برنج!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72211
    nikbakht
    مشارکت کننده

    1- برای آنکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست یا شیر،‌داخل ظرف برنج در حال جوشیدن بریزید.
    2- اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورد. می توانید 2-3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا خراب نشود.
    3-همچنین اضافه نمودن آبلیمو می تواند به قدکشیدن بیشتر برنج کمک نماید.
    4- برای از بین بردن بوی سوختگی برنج یک تکه نان روی برنج قرار دهید و یا می توانید یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید، پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.