[align=justify]کارشناسان بهداشت تغذیه در آمریکا تاکید دارند که بسیاری از میکروب های بیماری زای موجود در مواد غذایی آلوده مانند سالاد و سبزیجات که بیشتر مردم را مسموم و بیمار می کنند با رعایت چند نکته بهداشتی در هنگام تهیه غذاهای خانگی قابل کنترل و پاکسازی هستند.
سایت اینترنتی «هوم فود سیفتی» در یک مقاله جدید چند راهکار موثر برای کاهش خطر مسمومیت های غذایی ارائه کرده که عبارتند از:
همه انواع میوه ها و سبزی های تازه را چه پوست داشته باشند و چه نداشته باشند قبل از مصرف با آب سرد لوله کشی خوب بشویید.
قبل از خوردن میوه ها و سبزی ها حتما قسمت های خراب و آسیب دیده آن را با چاقو جدا کنید. همچنین در مورد سبزیجاتی مثل کلم و کاهو، برگ های خارجی آنها را جدا کرده و دور بریزید.
این مواد غذایی را پیش از مصرف و برای از بین بردن باکتری های بیشتر با دستمال کاغذی نو و تمیز خشک کنید.
برای خرد کردن میوه ها و سبزی ها حتما از سینی یا ظرف جدا از گوشت و مرغ خام استفاده کنید.
و بالاخره اینکه قبل از مصرف هر خوراکی حتما دست های خود را حداقل ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید.[/align]