بعضی از مواد غذایی مانند سبزی ها را بهتر است قبل از نگه داری در فریزر حرارت داد. حرارت دادن، آنزیم ها و میکروب ها را از بین می برد، در حالی که اگر موادغذایی بدون حرارت دادن منجمد شوند میکرب هایی که در ماده غذایی ممکن است وجود داشته باشند از بین نرفته و فقط از رشد آن ها جلوگیری می شود و درهنگام مصرف مجددا رشد و تکثیر پیدا می کنند و می توانند موجب بیماری شوند.
خونابه هایی که هنگام خارج کردن موادغذایی از حالت انجماد از گوشت ها خارج می شود،حاوی مقداری از املاح و ویتامین های موجود در گوشت است.
مواد غذایی که از حالت انجماد خارج شده اند، باید در حداقل زمان و اضافه کردن حداقل مقدار آب و با حداقل مقدار حرارت پخته شوند.
هر قدر سرعت انجماد بیشتر باشد، تغییرات نامطلوب موادغذایی کمتر است. بنابراین بهتراست مواد غذایی را به تدریج و در فواصل زمانی هر 10 ساعت و یا بیشتر در داخل فریزر قرار داد و از گذاشتن مقدار زیادی غذا به صورت همزمان در داخل فریزر خودداری کرد.
یخچال باید در یک سطح صاف قرار داده شود.
منبع:همشهری آنلاین