پیروی از رژیم غذایی سالم نمی تواند به صورت قطعی از آرتریت جلوگیری کند و یا آن را مداوا کند ولی به بهبود آن کمک شایانی می کند.
در تئوری غذاهای بسیاری هستند که علایم بیماری آرتریت را تخفیف می دهند همانطور که احتمال پیشترفت آن در اولین مراحل بیماری را کاهش می دهند. این غذاها به شرح زیر می باشند:
آناناس: آناناس علاوه بر اینکه غنی از ویتامین و مواد معدنی است . همچنین حاوی ماده ای به نام bromelain است. تحقیقات نشان داده اند که بروملین دارای خصوصیات ضد التهابی می باشد که می تواند درد حاصل از التهاب را تسکین دهد.
ژله: شاید قدری عجیب به ظنر برسد ولی ژله یکی از بهترین غذاهایی است که اگر آرتریت دارید می توانید آن را بخورید. به علت ژلاتینی که ژله از آن تهیه شده است ، این ماده غذایی می تواند در تخفیف علایم آرتریت مفید باشد .
سبزیجات سبز رنگ : درد بیماری آرتریت اغلب با مصرف غذاهای اسیدی نظیر گوشت قرمز بیشتر می شود چرا که افزایش اسید در مفاصل می تواند علت آن باشد لذا یک رژیم غذایی که حاوی مواد غذایی خنثی و یا قلیایی از جمله سبزیجات سبز رنگ می تواند از تجمع اسید در مفاصل و تشدید درد در بیماری پیشگیری کند.
_ زغال اخته: زغال اخته دارای خصوصیات ضد التهابی است و می تواند درد آرتریت را تسکین بخشد.
_زنجبیل: یک ماده طبیعی ضدالتهابی مفید دیگر که می توانید از آن در رژیم غذایی استفاده کنید.
_امگا3 و ماهی: مصرف غذاهای دریایی و روغن ماهی یا استفاده از مکمل امگا 3 میتواند به کاهش التهاب و سفتی مفاصل کمک کند.
منبع: woman & republic