چطور می تونم چربی شیر تازه رو کم کنم؟

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76870
    مریم
    مشارکت کننده

    کارشناسای سایت یه سوال در مورد شیر داشتم :
    تو رژیم کاهش وزن برای افراد چاق، شیر کم چرب توصیه می شه برای منم لبنیات کم چرب نوشته شده بود ولی چون من زمینه ی حساسیتی بالای دارم و در لبنیات پاستوریزه از مواد نگهدارنده ی زیادی استفاده می شه تو سه ماه اول رژیمم شدیدا دچار حساسیت می شدم و اصلا دقت نمی کردم که دلیلش رو پیدا کنم بعد از یه مدت که شیر و ماستم رو تغییر دادم و از شیر تازه استفاده کردم خیلی بهتر شدم ولی کارشناس من بهم گفت که باید از نوع کم چرب بخورم که اونم فقط می تونستم پاستوریزه اشو تهیه کنم و بازم هم همون روال قبلی ،
    من برای اینکه درصد چری شیر رو کم کنم شیر تازه رو می جوشونم و می ذارم سرد شه سرشیرش رو می گیرم و شیر رو می ذارم تو یخچال و بعد دوباره اون لایه چربی روی شیر رو می گیرم و ازش استفاده می کنم
    می خواستم بدونم راهی نیست که بتونید به من پیشنهاد بدید که چربی شیر رو کم کنم و اگه می شه بگید چربی شیر تازه چنددرصده؟

    #100428
    رها
    مشارکت کننده

    سلام ماما مریم ،من کارشناس نیستم اما منم مثل شما از شیر تازه و خام استفاده میکنم و مثل شما سرشیرشو میگیرم و دکترم گفته نصف لیوان شیر نصف آب بریز ،منم اینطور استفاده میکنم

    #100430
    مریم
    مشارکت کننده

    مرسی رها جون لطف کردی

    #100437
    رها
    مشارکت کننده

    خواهش میکنم گلم ،امیدوارم موثر واقع شده باشه

    #100438
    مریم
    مشارکت کننده

    بله عزیزم ممنون

    #100453
    مریم
    مشارکت کننده

    اگه نظر دیگه ای هم هست خوشحال می شم بشنوم و ازتون ممنون می شم که جواب بدید

    #100461
    zghasemi
    مشارکت کننده

    maryam1362 عزیز؛
    کاری که شما انجام می دهید تقریبا مشابه فرآیندی است که در کارخانه ها برای گرفتن چربی شیر انجام میگیرد..به طور خلاصه در کارخانه ها شیر حرارت داده می شود سپس در دستگاههای مخصوصی ریخته شده و تحت لرزش قرار می گیرد و بعد هم حرکات سریعتر که شیر و چربی آن از هم جدا شوند سپس با عملیات های دیگر چربی جدا می شود و شیر کم چرب وارد بازار می شود
    اما این کار عملا در منزل امکان پذیر نیست!
    من توصیه می کنم شما از شیرهای کم چربتر استفاده کنید..
    درصد چربی شیر حیوانات مختلف به شرح زیر:
    اسب 1%
    شتر 33/4%
    گاو 4/4%
    گاومیش 5/5% تا 5/8%
    گوسفند 4/6%
    بز 4/1%

    خوب شیر اسب که فک نکنم بتونید پیدا کنید …پس میریم سرغ شیر بز که 4/1% چربی است و تقریبا میشه معادل شیرهای کم چربی که تو بازار است..
    امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
    :)

    #100479
    مریم
    مشارکت کننده

    مرسی خانم قاسمی بله خیلی مفید بود من می خواستم همینو بدونم که شما برام توضیح دادید:heart:;)

    #100500
    هانیه
    مشارکت کننده

    ممنون خانم قاسمی ولی شیرای کم چرب تو بازار که 1.5 درصد چربیشونه!!! 4درصدا مگه پرجرب نیستن؟!

    #100505
    zghasemi
    مشارکت کننده

    I9112839 جان خوب منم همین رو گفتم…شیر بز 4/1% (یک و چهار دهم درصد) را می تونید استفاده کنید چون تقریبا معادل شیرهای کم چرب موجود در بازاره
    شیرهای 4% پرچرب محسوب می شود

    #100506
    هانیه
    مشارکت کننده

    خانم قاسمی ازونجا که اعداد از چپ به راست خونده میشه من فکرکردم 4 درصده ….خطای دید بود ببخشید

    #100512
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خوب خداروشکر که مشکل حل شد

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.