-
نویسندهنوشتهها
-
۴ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۷ #76870مریممشارکت کننده
کارشناسای سایت یه سوال در مورد شیر داشتم :
تو رژیم کاهش وزن برای افراد چاق، شیر کم چرب توصیه می شه برای منم لبنیات کم چرب نوشته شده بود ولی چون من زمینه ی حساسیتی بالای دارم و در لبنیات پاستوریزه از مواد نگهدارنده ی زیادی استفاده می شه تو سه ماه اول رژیمم شدیدا دچار حساسیت می شدم و اصلا دقت نمی کردم که دلیلش رو پیدا کنم بعد از یه مدت که شیر و ماستم رو تغییر دادم و از شیر تازه استفاده کردم خیلی بهتر شدم ولی کارشناس من بهم گفت که باید از نوع کم چرب بخورم که اونم فقط می تونستم پاستوریزه اشو تهیه کنم و بازم هم همون روال قبلی ،
من برای اینکه درصد چری شیر رو کم کنم شیر تازه رو می جوشونم و می ذارم سرد شه سرشیرش رو می گیرم و شیر رو می ذارم تو یخچال و بعد دوباره اون لایه چربی روی شیر رو می گیرم و ازش استفاده می کنم
می خواستم بدونم راهی نیست که بتونید به من پیشنهاد بدید که چربی شیر رو کم کنم و اگه می شه بگید چربی شیر تازه چنددرصده؟۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۱:۰۸ #100428رهامشارکت کنندهسلام ماما مریم ،من کارشناس نیستم اما منم مثل شما از شیر تازه و خام استفاده میکنم و مثل شما سرشیرشو میگیرم و دکترم گفته نصف لیوان شیر نصف آب بریز ،منم اینطور استفاده میکنم
۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۶ #100430مریممشارکت کنندهمرسی رها جون لطف کردی
۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۲ #100437رهامشارکت کنندهخواهش میکنم گلم ،امیدوارم موثر واقع شده باشه
۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۱ #100438مریممشارکت کنندهبله عزیزم ممنون
۵ خرداد، ۱۳۹۲ در ۲۲:۲۸ #100453مریممشارکت کنندهاگه نظر دیگه ای هم هست خوشحال می شم بشنوم و ازتون ممنون می شم که جواب بدید
۶ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۳۲ #100461zghasemiمشارکت کنندهmaryam1362 عزیز؛
کاری که شما انجام می دهید تقریبا مشابه فرآیندی است که در کارخانه ها برای گرفتن چربی شیر انجام میگیرد..به طور خلاصه در کارخانه ها شیر حرارت داده می شود سپس در دستگاههای مخصوصی ریخته شده و تحت لرزش قرار می گیرد و بعد هم حرکات سریعتر که شیر و چربی آن از هم جدا شوند سپس با عملیات های دیگر چربی جدا می شود و شیر کم چرب وارد بازار می شود
اما این کار عملا در منزل امکان پذیر نیست!
من توصیه می کنم شما از شیرهای کم چربتر استفاده کنید..
درصد چربی شیر حیوانات مختلف به شرح زیر:
اسب 1%
شتر 33/4%
گاو 4/4%
گاومیش 5/5% تا 5/8%
گوسفند 4/6%
بز 4/1%خوب شیر اسب که فک نکنم بتونید پیدا کنید …پس میریم سرغ شیر بز که 4/1% چربی است و تقریبا میشه معادل شیرهای کم چربی که تو بازار است..
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۰:۱۱ #100479مریممشارکت کنندهمرسی خانم قاسمی بله خیلی مفید بود من می خواستم همینو بدونم که شما برام توضیح دادید:heart:
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۴:۴۱ #100500هانیهمشارکت کنندهممنون خانم قاسمی ولی شیرای کم چرب تو بازار که 1.5 درصد چربیشونه!!! 4درصدا مگه پرجرب نیستن؟!
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۵ #100505zghasemiمشارکت کنندهI9112839 جان خوب منم همین رو گفتم…شیر بز 4/1% (یک و چهار دهم درصد) را می تونید استفاده کنید چون تقریبا معادل شیرهای کم چرب موجود در بازاره
شیرهای 4% پرچرب محسوب می شود۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۰۱ #100506هانیهمشارکت کنندهخانم قاسمی ازونجا که اعداد از چپ به راست خونده میشه من فکرکردم 4 درصده ….خطای دید بود ببخشید
۷ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۴۷ #100512zghasemiمشارکت کنندهخوب خداروشکر که مشکل حل شد
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.