چشانیدن غذا به کودکان زیر یک سال، زمینه بروز آسم را افزایش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85533
    Shafiei
    مشارکت کننده

    چشاندن غذاهای سر سفره به کودکان زیر یک سال می‌تواند زمینه بروز بیماری‌هایی مانند آسم را در آینده تقویت کند. استفاده از غذاهای کمکی مخصوص شیرخوار بعد از شش ماهگی آغاز می‌شود که بهترین غذا برای شروع، فرنی است.
    استفاده از حریره بادام، سوپ و آش ساده شامل گوشت قرمز، مرغ، کره پاستوریزه، برنج، هویج، سیب‌زمینی، جعفری و گشنیز نیز به آرامی و به صورت هفتگی به غذاهای شیرخوار افزوده می‌شود.
    اجلی همچنین استفاده از داروی تقویتی AD یا مولتی ویتامین(25 قطره در روز) را از ماه اول تولد نوزاد یادآور شد و اظهار داشت: استفاده روزانه 15 قطره آهن نیز از شش ماهگی آغاز می‌شود و تا دو سالگی ادامه خواهد داشت.
    بعد از هشت ماهگی زرده تخم مرغ، نان و ماست نیز به رژیم غذایی کودک اضافه می‌شود و در سوپ یا آش آنها نیز می‌توان از عدس و ماش هم استفاده کرد.
    در این مقطع سنی کته با گوشت قرمز و یا مرغ، بیسکوئیت ساده، حبوبات، جوانه گندم، خرما، سیب، موز و گلابی نیز به برنامه غذایی کودک افزوده خواهد شد. در برخی موارد تغذیه با شیر مادر مانع از غذا خوردن کودک می‌شود که در چنین مواردی توصیه می‌شود شیر مادر قطع شود ولی در حالت کلی تغذیه با شیرمادر تا 18 ماهگی الزامی است و بهتر است تا دو سال هم ادامه پیدا کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.