زناني که چربي اشباع بالايي مصرف ميکنند بيشتر در معرض شکتسگي استخوان لگن قرار دارند.
طبق بررسيهاي پژوهشگران دانشگاه ايالت اوهايو در کلومبوس روي 137486 زن يائسه و زير نظر گرفتن رابطه مصرف اسيدهاي چرب و ميزان شکستگي استخوان در اين افراد، مصرف اسيدهاي چرب ميتواند احتمال شکستگي استخوانها به ويژه استخوان لگن را بالا ببرد و برعکس مصرف اسيدهاي چرب غيراشباع ميتواند اين خطر را کاهش دهد
نکته عملی : رژیم غذایی کم چرب پیش بگیریم و در برنامه غذایی خود از چربی های غیراشباع بهره بگیریم.
منبع : 8نوامبر- BUM