وشت ماهی جزو منابع پروتئینی بسیار عالی محسوب میشود. آهن موجود در گوشتها و بهویژه گوشت ماهی که برای خونسازی بسیار ضروری است، 10 برابر قابلیت جذب بیشتری نسبت به منابع گیاهی دارد. همینطور ویتامین ارزشمند B12 که همراه ویتامین A و فلوئور بیشترین مقدار آن در گوشت ماهیها وجود دارد.
اصولا مصرف انواع گوشتها و مواد پروتئینی برای ساخت سلولهای جدید و حفاظت از سلامت سلولهای موجود در بدن ضروری است. گوشت ماهی جزو منابع پروتئینی بسیار عالی محسوب میشود. آهن موجود در گوشتها و بهویژه گوشت ماهی که برای خونسازی بسیار ضروری است، 10 برابر قابلیت جذب بیشتری نسبت به منابع گیاهی دارد. همینطور ویتامین ارزشمند B12 که همراه ویتامین A و فلوئور بیشترین مقدار آن در گوشت ماهیها وجود دارد.
امروزه ماهی را به عنوان غذای مغز میشناسیم. به این صورت که اگر امگا 3 از طریق غذا به اندازه کافی تأمین نشود، سلولهای مغزی در درازمدت آسیب میبینند. همچنین ثابت شده بروز افسردگیهای خفیف تا مزمن و همینطور بسیاری از بیماریهای روحی با دریافت اسیدهای چرب امگا 3 بهبود مییابند. به علاوه بروز بیماریهای قلبی ـ عروقی و بسیاری از سرطانها با کمبود اسید چرب امگا3 رابطه دارد و در واقع میبینیم کسانی که کمتر ماهی میخورند بیشتر به این بیماریها دچار میشوند.
سلنیوم ماده ضدسرطان و آنتیاکسیدانی است که در غذاهای خشکی کمتر وجود دارد. علاوه بر این ید نیز در خاک ایران بسیار ناچیز است و از این رو در غذاهای گیاهی و گوشت قرمز بسیار کم وجود دارد. مجموع این مزایا و ضرورتها در گوشت ماهی موجب میشود نتوانیم ماهی را از چرخه خوراک هفتگی کنار بگذاریم.