-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۴:۲۵ #79758s.farziمشارکت کننده
اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست اما این صیفی، سرشار از فیبر خوراکی و انواع ویتامینهای گروه ب است و انرژی مورد نیاز بدن را تا حد مطلوبی تامین میکند.
این صیفی منبع غنی از آنتیاکسیدانهای قوی است که از سلولهای مغز محافظت کرده و سطح لیپیدها یا همان چربیها را در خون کنترل میکند.
بادمجان از جمله مواد خوراکی است که اگر به درستی استفاده شود میتواند فوائد زیادی برای سلامت بدن داشته باشد. این صیفی میتواند یکی از مهمترین مواد خوراکی است که خاصیت درمانی و یا حتی پیشگیرانه در برابر ابتلا به سرطان دارد. همچنین بادمجان به دلیل دارا بودن فیبر خوراکی به درمان سرطان روده بزرگ کمک میکند.
همچنین از آنجایی که مقدار فیبر موجود در پوست بادمجان بیشتر است باید در مصرف پوست آن دقت کرد.
بادمجان در عین حال از جمله مواد خوراکی است که میتواند برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید باشد. فیبر موجود در بادمجان باعث میشود تا فرد پس از مصرف آن احساس سیری داشته باشد و میزان کالری کمتری در طول روز مصرف کند.
بادمجان حاوی مقدار قابل توجهی آب و ترکیبات مفید است و به همین دلیل مصرف آن برای داشتن مو و پوست سالم توصیه میشود.
بنابراین در افرادی که پوست و موی خشکی دارند، مصرف این خوردنی مفید میتواند تامینکننده آب مورد نیاز برای بدن باشد.
۲۲ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۳ #101402madjdمدیرکلگیاه بادمجان سرشار از ویتامینهای A، B۱، B۶، C و مواد معدنی از قبیل کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم، آهن و فیبرهای خوراکی است. بادمجان سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است و برای حفاظت از سلولهای مغزی و کنترل سطح چربیها در بدن تأثیر بسزایی دارد.
برخی از خواص دیگر آن عبارتند از:
– آنتی اکسیدانهای قوی موجود در بادمجان خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
– بادمجان به دلیل ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار مؤثر است. این خوردنی هنگام عبور از رودهها مواد سمی و شیمیایی را جذب میکند و باعث پاکسازی روده از این مواد سرطان زا میشود.
– بادمجان به دلیل ذخیره فیبر بالایی که دارد، برای کاهش وزن بسیار مفید است.
– بادمجان حاوی مقدار زیادی آب میباشد و میتواند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تأمین کند، به همین دلیل به سلامت پوست و مو کمک کرده، از چین و چروکهای پوستی جلوگیری میکند.
– آهن موجود در بادمجان در درمان کم خونی مؤثر است.
– – فیبر موجود در بادمجان، کلسترول خون را که عاملی برای ابتلا به حمله قلبی و سکته ست را کاهش میدهد.
– بادمجان از گرفتگی رگها و بروز بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
– جوشانده ریشه بادمجان در درمان آسم مؤثر است.
– بادمجان کالری کمی داشته، مصرف آن باعث باز شدن عروق خونی شده و مقوی معده میباشد.
– فیبر بالای موجود در بادمجان، برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید میباشد.
– پتاسیم بالا و سدیم پایین موجود در بادمجان، برای کاهش فشار خون مفید است.
– بادمجان بازکننده عروق خونی و تقویت کننده معده و ادرارآور است.
– بهترین روش برای پختن بادمجان، آب پز کردن و پختن در فر است، زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معدههای ضعیف مناسب نیست.۲۲ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۲:۲۳ #101403madjdمدیرکلبرخی از مضرات بادمجان :
– بادمجان به دلیل داشتن مادهای سمی به نام سولانین، برای افرادی که سابقه حساسیت دارند، مفید نمیباشد.
– افرادی که چشم درد و بواسیر دارند، از بادمجان نباید استفاده کنند. زیرا بیماری آنها را تشدید میکند. برای این گونه افراد بهتر است بادمجان با گوشت و روغن یا سرکه پخته شود. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.