چرا باید از حبوبات استفاده کنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88206
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]لوبيا، عدس، نخود، ماش و به طور كلي همه حبوبات تركيب غذايي نسبتا مشابهي دارند. حبوبات پس از پخت حاوي 15 تا 20% قند پيچيده هستند. كه به تدريج انرژي آزاد مي كنند، به خصوص اگر با فيبرهاي غذايي همراه باشند بيشتر خواهد بود.

    حبوبات همچنين حاوي مقدار بالايي نمك هاي معدني هستند. هر 100 گرم حبوبات حاوي 250 تا 400 ميلي گرم پتاسيم، 30 تا 60 گرم منيزيوم، 100 تا 200 ميلي گرم فسفر، 2 تا 3 ميلي گرم آهن، 20 تا 60 ميلي گرم كلسيم است. اين مقادير با توجه به انواع مختلف حبوبات متغير است اما بسيار عالي و بيشتر از سبزيجات تازه هستند. به همين دليل حبوبات براي تامين نمك هاي معدني بدن بسيار عالي خواهند بود. اگر دچار كمبود منيزيوم هستيد مي توانيد روي اين خوراكي ها حساب ويژه اي باز كنيد.

    فولات يا اسيد فوليك نام ديگر ويتامين B9 است كه به مقدار بسيار ناچيزي در خوراكي ها وجود دارد و بسياري از افراد دچار كمبود آن هستند. اين در حالي است كه اين ويتامين در ساخت همه سلول هاي بدن از جمله گلبول هاي قرمز نقش دارد. خستگي، افسردگي،‌اختلال حافظه، مشكلات پوستي و… از جمله عوارض اين كمبود است. حبوبات را مي توان منبع غني از فولات دانست به طوري كه هر 100 گرم آنها 60 تا 100 ميكروگرم فولات دارد. نياز روزانه بدن 300 تا 350 ميكروگرم است كه يك بشقاب لوبيا يا عدس يا آش نخود مي تواند يك سوم از اين نياز روزانه بدن را تامين كند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.