چرا از جوش شیرین در طبخ غذا و نان استفاده نکنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67340
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون با تشکر از توضیحات مفیدتون راجع به نان.
    به هرحال حتما بر نانوایی ها نظارت و بازرسی هایی وجود داره و پارسال یکی از نانوایی های محل ما را به خاطر جوش شیرین زیاد توی نانهاش بستند و آن نانوایی حالا تبدیل به یک نان سنگکی شده، به هر حال احتمالا همیشه تخلف هایی صورت می گیره.
    بله اغلب نانوایی ها در تهیه نان بربری هم از جوش شیرین استفاده می کنند و کلا نانهای آرد سفید احتمالا جوش شیرین را دارند که البته برخی نانوایی ها تخلف می کنند و مقدار جوش شیرین را بیشتر از حد می زنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.