مصرف جوش شیرین در نان ها موجب كم خونی می شود
مصرف جوش شیرین در طبخ غذاها بخصوص در تهیه نان ها موجب كم خونی می شود.
در شناخت عوامل و زمینه های ایجادكننده كم خونی ها بررسی های متعددی در سطح كشور و جهان به عمل آمده و به طور كاملا دقیقی موارد متعددی مشخص شده است كه می توان به عادات و الگوی غلط تغذیه روزانه، عدم دریافت آهن به مقدار لازم از منابع غذایی طبیعی، بكارگیری جوش شیرین در طبخ غذاها بخصوص در تهیه نان ها، بارداری های مكرر یا سقط جنین بدون رعایت فاصله گذاری، عدم تغذیه نوزادان با شیر مادر و ابتلای مكرر به بیماری های عفونی، ریوی و گوارشی اشاره كرد.
منبع : سایت پزشکان بدون مرز