در كشور ايران نان قوت غالب وغذاي اصلي مردم بويژه در مناطق روستايي بشمار مي رود. براساس نتايج بررسي مصرف مواد غذايي ، سرانه روزانه مصرف نان در كشور 320 گرم است. اين مقدار درحدود 34% انرژي و 40% پروتيين مورد نياز روزانه را تامين مي كند. به همین دلیل ،نان به عنوان يك حامل مناسب براي غني سازي با ريزمغذيها بويژه آهن واسيد فوليك درنظر گرفته شده است.
با تدوین برنامه ملی غنی سازی آرد، آردهای خبازی با اهن واسیدفولیک غنی می شوند. در حال حاضر در تمام استانهای کشور بجز تهران برنامه غنی سازی آرد شروع شده ومردم ازنان غنی شده استفاده می کنند. با مصرف نان غنی شده ، حداقل 30درصد نیاز بدن به آهن واسید فولیک تامین می شود.
منبع:به سایت