چای كیسه‌ای را فراموش كنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75289
    zghasemi
    مشارکت کننده

    تحقیقات نشان می‌دهد چایی كه در قوری دم شده است آنتی‌اكسیدان‌ها و خواص بسیار بیشتری نسبت به چای كیسه‌ای دارد. این آنتی‌اكسیدان‌ها می‌توانند با رادیكال‌های آزاد مبارزه كرده و از ابتلا به سرطان پیشگیری كنند. اگر چای به جای 3دقیقه 5 دقیقه در قوری دم بكشد، میزان این آنتی‌اكسیدان‌ها تا 30 درصد افزایش پیدا می‌كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.