چای سیاه و خطر ابتلا به دیابت

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77123
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد میزان ابتلا به دیابت نوع 2 در کشورهایی که مردم به نوشیدن چای سیاه عادت دارند، کمتر است، این یافته ها نشان میدهند مصرف منظم چای سیاه با کاهش خطر ابتلا به دیابت همراه است.
    چای سیاه حاوی میزان بالایی فلاونوئید می باشد که مزایای این فلاونوئیدها در ارتباط با سلامت روشن شده است، و فرآیند دم کردن چای باعث آزاد شدن این فلاونوئیدها می شود.

    #100686
    e.amini
    مشارکت کننده

    احتمالا این موضوع برای کسانی صادقه که عادت به مصرف چای تلخ دارند. در مملکت ما که نوشیدن چای بیشتر بهانه ای است برای خوردن شیرینی و تنقلات کنارش.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.