مطالعات علمي نشان میدهند چای سبز میتواند برخی عوامل خطرزای بیماریهای قلبی مانند فشارخون بالا و لخته شدن خون را کاهش دهد.
نوشيدنيها و مواد غذايي حاوی کافئین، مانند قهوه ميتوانند سبب بالا رفتن ناگهانی فشار خون شوند. کافئین با تنگ تر کردن رگهای خونی و جلوگیری از ترشح هورمون آدنوسین (هورمونی که موجب انبساط و باز شدن رگهای خونی ميشود) سبب افزایش فشار خون ميشود. این ماده همچنین ميتواند با تحریک غده آدرنال سبب ترشح بیشتر هورمون کورتیزول و آدرنالین در خون شود که این به نوبه خود موجب افزایش فشار خون ميشود. چای سبز بهترين جایگزین قهوه است، مطالعات علمينشان ميدهند چای سبز ميتواند برخی عوامل خطرزای بیماریهای قلبی مانند فشارخون بالا و لخته شدن خون را کاهش دهد. برای داشتن فشارخون طبیعی باید مصرف مواد غذایی همچون نمک، کافئین، آرد سفید و محصولات تهیه شده از این نوع آرد، مانند نان لواش، الکل، غذاهای سرخ شده پرچرب، نیکوتین، شکر و مواد قندی، غذاهای کنسرو شده، اسانسها و رنگهای افزودنی را به حداقل رساند.