چای را بهتر است با چه چیزی شیرین کنیم ؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70842
    nikbakht
    مشارکت کننده

    اکثر ما برای شیرین نمودن طعم چای خود از شکر یا قند بهره می گیریم. اما اگر چای خود را با عسل شیرین کنیم برای سلامت ما گزینه سالمتری است.
    جایگزین نمودن عسل به جای قند ساده برای شیرین نمودن چای؛ برای دندانها نه تنها نامناسب نیست بلکه باعث فعال شدن ماده فلورین چای شده که یک ماده ضد فساد دندان میباشد در صورتیکه مصرف چای با قند یا شکر برای دندان بسیار مضر میباشد و از چنین مزیتی برخوردار نیست.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.