مصرف چای داغ زمینه را برای ابتلا به سرطان مری فراهم میکند.
مصرف چای داغ در افرادی که مستعد هستند، میتواند موجب ابتلا به سرطان مری شود.
در مناطق غربی کشور مردم مایل هستند چای پر رنگ مصرف کنند که با این کار مقادیر بالایی تئین که مشابه کافئین است را وارد بدن خود کرده که بازتاب آن در ایجاد ضعف اعصاب در اشخاص مستعد مشهود است.
همچنین تئین بالا میتواند فرد را دچار اختلال بیخوابی کرده و مشکلات عدیدهای را در این افراد بوجود آورد.
ماده تئین همچنین میتواند فعالیت آنزیمهای هضم را دچار اختلال کند.
اینبهتر است چای حتما با آب لیمو مصرف شود تا از این طریق فعالیت و نقش تئین کاهش یابد. با این روش هر کس میتواند روزانه تا 4 لیوان چای مصرف کند و از مزایای آن برخوردار شود، همچنین اکیدا توصیه میشود که از مصرف چای داغ اجتناب شود.