-
نویسندهنوشتهها
-
۱۶ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۵:۲۹ #75914zghasemiمشارکت کننده
دم کرده این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنککننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخش است و برعکس چای که باعث دفع آهن میشود، چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن بهشمار میآید.
طریقه مصرف
افرادی که دارای قند، چربی و فشارخون بالا هستند، میتوانند یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگهای چای قرمز را داخل یک فنجان ریـخـته و سپس آب جوش روی آن بریزند و سرپوشی گذاشته، 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس صاف کرده و میل کنید.مصرف دم کرده چای ترش بیش از چای معمولی بر پرفشاری خون افراد دیابتی موثر است.
بر اساس یافتههای یک پژوهش ارائه شده در کنگره بین المللی طب سنتی و مکمل، مصرف دم کرده چای ترش به طور معنی داری نسبت به چای معمولی بر پر فشاری خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 موثر است.دم کرده این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترلکننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفراوی و همچنین آرام بخش است.
دیابتیها بخورند
چای قرمز یا چای ترش در نقاط مختلف دنیا با نامهای متفاوتی خوانده میشود. این گیاه و محصولات آن در ایران به نامهای چای مکی یا چای مکه، چای قرمز و چای ترش خوانده میشود. یکی از مهم ترین خواص چای قرمز شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد. در هند از دانههای این گیاه به عنوان یک دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده میشود و دانههای آن غنی از چربی و پروتئین است.دم کرده برگ این گیاه منبعی غنی از آهن و مس است.از پودر آسیابشده کاسبرگ آن میتوان به عنوان طعم دهنده در کیک، شکلات و بستنی نیز استفاده کرد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.