-
نویسندهنوشتهها
-
۲۲ تیر، ۱۳۸۹ در ۰۵:۱۲ #67698mosaviمشارکت کننده
هندیها به خوردن غذاهای تند و پرچاشنی معروف هستند، آیا هیچ وقت تصور کردهاید که این چاشنیها میتوانند غیر از طعم بخشیدن به غذا، مزیت دیگری نیز داشته باشند؟
شبکه خبری تورنتونیوز در مقالهای مینویسد: چاشنی علاوه بر اینکه طعم مطبوع و دلچسبی را به غذای شما میدهند در عین حال مزایای پزشکی متنوعی نیز دارند و برای انسان مفید هستند.
چاشنیها قرنهاست که به دلیل برخورداری از مزایای درمانی و خواص پزشکی استفاده میشوند و محققان هنوز به مطالعات خود برای بررسی خواص شفابخش آنها ادامه میدهند.
در این مقاله به چند نمونه از این چاشنیهای مفید و خواص درمانی آنها اشاره شده است که عبارتند از:
۱)پودر فلفل؛ این چاشنی درد مفاصل را تسکین میدهد. تحقیقات نشان میدهد؛ کاپسایسین موجود در فلفل تند دارای خاصیت ضدالتهابی است که میتواند در تسکین و کاهش تورم و دردهای ناشی از آرتریت مفید باشد.
۲) دارچین؛ این چاشنی از بدن در برابر بیماری دیابت نوع دوم و بیماریهای قلبی محافظت میکند.
بر اساس مطالعات؛ مصرف حدود نصف قاشق چایخوری دارچین گلوکز خون، کلسترول و میزان چربی تری گلیسیرید را پایین میآورد.
۳) پودر سیر؛ سلامت قلب شما را بهبود میبخشد.
مصرف پودر سیر میتواند مقدار کلسترول و تری گلیسیرید را به طور متوسط تا ۱۰ درصد کاهش دهد.
۴) میخک؛ روغن میخک برای تسکین دندان درد شناخته شده است و بعنوان یک دهان شویه فوقالعاده عالی، قابل استفاده است. ماده اصلی این روغن «اوگنول» است که خاصیت ضدالتهابی دارد و میتواند به کاهش سفتی و درد در عارضه آرتریت یا التهاب مفاصل کمک کند. میخک همچنین طبع گرم دارد و قبض دستگاه گوارش را کاهش داده و فرآیند هضم را تحریک میکند.
۵ )زنجبیل؛ این چاشنی نیز حاوی انواع آنتی اکسیدانها است و برای حفاظت از بدن در برابر بیماریها مفید است.
زنجبیل اسپاسمها را تسکین داده و نفخ دستگاه گوارشی را کاهش میدهد. همچنین درمان فوق العاده خوبی برای حالت تهوع مربوط به بیماری مسافرت یا بارداری است.
منبع: سايت پزشكان بدون مرز -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.