نکته مهم در مورد پيشگيري از ابتلا به سردردهاي ميگرني، داشتن نظم در زمان خواب و خوردن غذا است. يعني توصيه ما بر اين است که حد اعتدال در خواب و خوراک بيماران مبتلا به سردردهاي ميگرني، بيشتر رعايت شود.
پرهيز از مصرف غذاهاي محرک از جمله غذاهاي چرب، پر حجم، کاکائو، سرکه، سير و پياز خام و مواد غذايي حاوي افزودني هم بايد مورد توجه بيماران مبتلا به ميگرن قرار بگيرد. ضمن اينکه اين بيماران بايد از مواجه مستقيم با جريان هواي سرد (باد کولر) و نور آفتاب هم پرهيز کنند.
از طرف ديگر، مصرف کافي مايعات، بهخصوص آب، حرکتهاي گردن و شانه، تمرين شلکردن عضلههاي سر و گردن، تصحيح وضعيت نشستن روي صندلي، اصلاح نحوه خوابيدن، استفاده از بالش مناسب و اصلاح عادتهاي غذايي هم در کنترل سردرد بسيار مفيد است.
همچنين ابتلا به يبوست و ناراحتيهاي گوارشي هم ممکن است باعث تشديد سردرد شود که در اين صورت، درمان آنها به بهبود سردرد کمک خواهد کرد.