چاتنی نعناوگشنیز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74879
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    *یک دسته برگ گشنیز
    *یک دسته برگ نعنا
    *یک عدد فلفل سبز
    * ۵۰ گرم تمبر هندی بدون هسته
    *یک قاشق چای خوری نمک
    * ۴ قاشق سوپ خوری آب
    *یک عدد پیاز متوسط
    طرز تهیه :
    تمبر هندی را شسته و در آب بخیسانید . گشنیز و نعنا را پاک کرده و بشوئید . پوسته و خمیر تمبر هندی را از هم جدا کرده و خمیر را در آب بچلانید . گشنیز ، نعنا ، فلفل سبز و پیاز را آسیاب کنید . تمبر هندی و نمک را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید . تا یک هفته می توانید آن را در یخچال نگهداری نمائید .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.