میوهها و سبزیجات سبز رنگ
رنگ سبز میوهها و سبزیجات سبز رنگ ناشی از وجود رنگدانههای گیاهی به نام «کلروفیل» میباشد. «ایندولها» نوعی فیتوکمیکال میباشند که در کلم بروکلی و کلم وجود دارند و میتوانند از بدن در برابر برخی بیماریها از جمله سرطان محافظت نمایند.
سبزیجات دارای برگهای پهن و سبز تیره مانند اسفناج و کلم بروکلی از کالری کمی برخوردار بوده، ولی مواد مغذی و فیبر فراوان دارند و منبع غنی از پتاسیم، منیزیم و فولات میباشند. مواد غذایی حاوی این نوع ترکیبات عبارتند از: اسفناج، بروکلی، آووکادو، نخود سبز، لوبیا سبز، فلفل سبز، کلم سبز، خیار، کدو سبز و مارچوبه.