میوهها و سبزیجات نارنجی و زرد رنگ
میوهها و سبزیجات نارنجی و زرد رنگ حاوی بتاکاروتن، پتاسیم و ویتامین C میباشند. بتاکاروتن که در سبزیجاتی مانند: هویج، انبه، کدو تنبل و خربزه وجود دارد یک آنتیاکسیدان قوی بوده و نه تنها برای سلامت چشم مفید میباشد، بلکه میتواند پیری سلولهای مغزی (شناختی- ادراکی) را به تأخیر انداخته و همچنین از پوست در برابر اشعههای مضر خورشید، محافظت میکند.
انواع مرکبات مانند پرتقال منبع عالی از ویتامین C میباشند. ویتامین C یک آنتیاکسیدان قوی بوده که علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، سبب محافظت از قلب در برابر بیماریهای قلبی- عروقی شده و همچنین به ساخت مجدد کلاژن در بافتهای پوست کمک میکند. ویتامین C همچنین به جذب آهن در بدن کمک میکند.