پیغام رنگ میوه ها برای شما- ۲

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79672
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    میوه‌ها و سبزیجات بنفش یا آبی
    میوه‌ها و سبزیجات بنفش یا آبی رنگ حاوی ترکیبات شیمیایی به نام آنتوسیانین (مانند تمشک آبی، انگورهای بنفش رنگ و انگور بی‌دانه) و ترکیبات فنولیک (مانند بادمجان، آلو و انواع کشمش) هستند.
    ترکیبات موجود در این نوع میوه‌ها و سبزیجات مانند آنتی‌اکسیدانی قوی عمل کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های سرطانی، قلبی و آلزایمر را کاهش می‌دهند و حتی می‌توانند روند پیری را به تأخیر اندازند. محققان معتقدند مصرف بلوبری (تمشک آبی) می‌تواند عملکرد حافظه را تقویت کند و با تقویت برقراری ارتباط بین سلول‌های مغزی، روند پیری آن را به تأخیر اندازد. مواد غذایی این نوع ترکیبات عبارتند از: کلم بنفش، بلوبری، بادمجان، انجیر بنفش، انگور بنفش، آلو خشک، کشمش (مویز) و غیره.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.