پیشگیری از سرطان با مصرف مواد طبیعی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82351
    z.yari
    مشارکت کننده

    اثرات مصرف مواد مغذی و گیاهی به خوبی در پیشگیری و درمان از سرطان شناخته شده است. مطالعات نشان می دهند مصرف بالای میوه و سبزی با کاهش خطر انواع سرطان در ارتباط است.
    مطالعات بسیاری پیشگیری از سرطان را با مصرف مواد غذایی گیاهی از جمله سبزیجات خانواده کلم مثل کلم برگ و بروکلی، سیر و پیاز، چای سبز، مرکبات، سویا، گوجه فرنگی، انواع توت و زنجبیل تأیید کرده اند. مصرف این مواد غذایی ایمن و ارزان بوده و در دسترس می باشد.
    مصرف میوه با ابتلا به سرطان ریه و مصرف سبزیجات به ویژه سیر و پیاز با سرطان روده و معده ارتباط معکوس دارند. مصرف گوشت قرمز و گوشت های فراوری شده (از جمله سوسیس، کالباس و همبرگر) خطر سرطان روده بزرگ و نیز خطر سرطان معده را در کسانی که عفونت هلیکوباکتر پیلوری هم دارند را تشدید می کند.
    _____________________________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.