-
نویسندهنوشتهها
-
۹ فروردین، ۱۳۹۱ در ۰۱:۳۵ #72643a.babazadehمشارکت کننده
گامی در پيشگيري از ابتلا به انواع مختلف آنفلوانزا، مصرف غذاهاي تقويت کنندهي سيستم ايمني بدن ميباشد. داشتن تغذيهي کافي، متعادل و متنوع و به خصوص مصرف کافي پروتئين، ويتامين هاي A و C و مواد معدني به خصوص آهن و روي، قدرت مقاومت بدن را در برابر انواع عفونتها افزايش داده و از ابتلا به بيماريها از جمله آنفلوانزا، پيشگيري مينمايد.
•غذاهاي دريايي (انواع ماهي، ميگو و …) گوشت قرمز، نانهاي سبوسدار مثل نان سنگک، انواع مغزها (گردو، فندق، بادام و پسته) و انواع دانهها (دانهي آفتابگردان ، کنجد) منابع خوب روي هستند که براي فعاليت طبيعي و صحيح سيستم دفاعي بدن ضروري هستند.
•توت فرنگي، توت سياه، مرکبات (پرتقال، ليموشيرين، گريپ فروت و …) کيوي، انبه، آناناس، گوجه فرنگي، نخود فرنگي، فلفل دلمهيي، سيب زميني، جعفري، شويد و انواع کلم منابع خوب ويتامين C هستند. اين ويتامين به سلولهاي سيستم دفاعي بدن براي بلوغ کمک کرده وفعاليت آنتيباديها را بهبود ميبخشد. همچنين در تحقيقات ديده شده که ويتامينC داراي خواص ضدويروسي و آنتيباکتريايي نيز بوده و به رفع التهاب و تحريک سيستم دفاعي، کمک ميکند.
•هويج، گوجه فرنگي، انبه، خرمالو، کدو حلوايي، فلفل دلمهيي، انواع کلم مثل کلم بروکلي و ساير منابع گياهي به ويژه انواع گياهان رنگ سبز تيره و زرد داراي بتاکاروتن هستند که پيش ساز ويتامين A در بدن ميباشد. همچنين ويتامين A طبيعي در لبنيات (به ويژه انواع پرچرب)، جگر، زرده تخم مرغ، کره و برخي ماهيهاي چرب مثل ماهي قباد، سالمون و … يافت ميشود که مصرف آنها تأثير خوبي در بهبود عملکرد سيستم ايمني بدن داشته و در پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي عفوني مؤثر است.
•منابع غذايي آهن شامل جگر، گوشت قرمز،مرغ و ماهي، غلات، حبوبات، سبزيها، مغزها و انواع خشکبار (برگهي هلو، زرد آلو، انجير، کشمش، خرما و…) با تقويت سيستم ايمني باعث پيشگيري از ابتلا به انواع عفونت ها ميگردد.
•مصرف منابع غذايي اسيدهاي چرب امگا- 3 مثل انواع ماهيها از جمله ماهي کيلکا، قباد، شير، حلوا و … دانهيکدو حلوايي، تخم کتان (بزرگ)، خرفه و… در پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي عفوني مفيد ميباشد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.