آلزایمر نوعی بیماری زوال مغزی است که حافظه و عملکرد طبیعی فرد مبتلا را مختل می کند. اخیرا یک ماده در پوسته درخت دارچین یافت شده است به نام: CEppt که این ماده دارای خصوصیاتی است که از توسعه بیماری آلزایمر ممانعت می کند. لذا افزودن دارچین به غذا علاوه بر دیگر مزایای آن، در پیشگیری از آلزایمر نیز موثر است. بررسی های انجام شده بر مدل حیوانی موش حاکی از مفید بودن مصرف دارچین در پیشگیری از آلزایمر و یا حتی بهبود مراحل اولیه ابتلا به این بیماری بوده است. همچنین گفته می شود افزودن دارچین به چای صبح گاه در پیشگیری از عفونت های ویروسی موثر است.
منبع: MedlinePlus