پیشنهادی برای روز مادر؛ آشنایی با روش تهیه دسر توت‌فرنگی با خامه و نعنا

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76640
    zghasemi
    مشارکت کننده

    زمان تهیه و آماده ‌سازی: 20 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر:

    شکر: یک پیمانه

    برگ نعنای درشت خرد شده: 2 پیمانه به علاوه چند شاخه نعنا برای تزیین

    خامه: یک پیمانه

    توت‌فرنگی خرد شده: دو پیمانه و نیم، ساقه انتهای آن‌ها جدا شود.

    طرز تهیه:

    • برای تهیه شربت: درون قابلمه متوسطی، شکر، نعنا و 2 قاشق غذاخوری آب را روی حرارت متوسط جوش آورید. سپس از روی حرارت برداشته، 15 دقیقه صبر کنید. محلول را درون یک آبکش ریخته و با فشار دست یا قاشق سعی کنید تا می‌توانید آب آن‌ها را درآورید. بگذارید محلول خنک شود. ( مقدار تهیه شده حدود یک چهارم پیمانه است).

    • در این میان،‌ درون کاسه بزرگی خامه را خوب هم بزنید و یک چهارم پیمانه شربت آماده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

    • برای چیدن لایه‌های این دسر،‌ابتدا از توت‌فرنگی شروع کنید و به صورت یک در میان با قاشق یک لایه توت‌فرنگی و یک لایه خامه را درون 4 لیوان از پیش آماده قرار دهید و روی هر یک از آن‌ها را با یک شاخه نعنا تزیین کنید.

    #99987
    s.samadi
    مشارکت کننده

    در مرحله آب کش دقیقا آب چه چیزی رو باید در بیاریم من متوجه نشدم:dodgy:[/php]

    #100011
    مریم
    مشارکت کننده

    آب برگ های نعنا منظورشونه ، که مواد خوب عطر نعنا رو بگیره

    #100013
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مریم جان ممنون از پاسخ شما

    #100049
    مریم
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم امیدوارم درست گفته باشم

    #100063
    madjd
    مدیرکل

    خیلی خوشمزه بود.ممنون

    #100066
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی خوشحالم که شما تهیه کردید و خوشتون اومد

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.