پیراشکی اسفناج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69831
    azy
    مشارکت کننده

    مواد لازم

    آرد 500 گرم
    پياز داغ دو قاشق غذاخوري
    روغن مايع يك پيمانه
    گشنيز 200 گرم
    آب يك پيمانه
    نمك يك قاشق مرباخوري
    بيكينگ‌پودر يا جوش‌شيرين يك قاشق چايخوري
    روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
    اسفناج يك كيلوگرم

    طرز تهيه:

    آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کرده تا به شکل خمير درآيد. بيکينگ پودر يا جوش شيرين و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز مي‌دهيم تا به دست نچسبد. خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز مي‌کنيم.

    اسفناج را بخارپز کرده و پس از اين‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پياز داغ را نيز به آن مي‌افزاييم. نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کرده و روي آن مقداري گشنيز مي‌گذاريم و سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير مي‌پوشانيم.

    روغن را داخل تابه ريخته و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ مي‌کنيم. سپس پيراشکي‌هاي سرخ شده را داخل سبد مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن خارج گردد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.