-
نویسندهنوشتهها
-
۲۰ فروردین، ۱۳۹۴ در ۰۱:۰۲ #88463s.shahemiمشارکت کننده
مواد لازم:
بادمجان
۲ عدد کوچکپیاز
۱ عدد متوسطفلفل دلمه ای
۱ عدد کوچکسیرخرد شده
۱ حبه بزرگذرت کنسروی
۵ قاشق غذاخوریگوجه
۲ عدد کوچکروغن زیتون
۲ قاشق غذا خوریریحان تازه یا پودر شده
۲ قاشق غذا خوریپنیر پیتزا
به مقدار لازمسس باربیکیو یا کچاپ
به مقدار لازمپنیر گودا
بصورت دلخواهنان آماده پیتزا نازک
به تعداد لازمطرز تهیه پیتزا سبزیجات :
ابتدا اگر می خواهید در فر درست کنید فر را روشن کنید تا گرم شود اگر هم مثل من حوصله ندارید داخل مایکروویو می خواهید درست کنید که باز هم باید مایکروویو را هم گرم کنید.
ابتدا مواد را بصورت بالا در تصویر (پیاز بصورت حلقه ، گوجه مکعبی شکل، فلفل دلمه بصورت مکعبی ) خرد می کنیم و بادمجان ها را شسته و به صورت دایره ای خرد می کنیم با ضخامت ۱ سانتی متر و بعد نمک میزنیم تا تلخی هایش خارج شود و وقتی عرق کرد عرقش را خشک کرده و بعد در تابه روغن ریخته و تفت می دهیم تا بادمجان ها رنگش عوض شود.
بعد از این مرحله نان آماده را روی سینی فر یا مایکروویو قرار می دهیم و بعد روغن زیتون را در کاسه ای با سیر خرد شده ترکیب می کنیم و روی خمیرمان می زنیم ترکیب خوشمزه و خوش بویی هست !
حالا سس باربیکیو را روی نان می ریزیم تا سطح آن را آغشته کند. واسه این می گم باربیکیو بهتر است چون هم طعم بهتری دارد هم شیرینی آن مثل کچاپ نیست و طعم بهتر و دودی تری به بادمجان و ترکیبات میدهد . اما اگر نبود کچاپ هم خوب می شود!
حالا مقداری پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم و بعد بادمجان ها را بصورت عادلانه در روی خمیر پخش می کنیم.
و بعد باقی مواد به ترتیب لایه ( گوجه ، فلفل ، ذرت و پیاز ) را روی بادمجان ها می چینیم.
روی مواد را فلفل و آویشن و پنیر پیتزا و در صورت وجود پنیر گودا میریزیم و از محصولات زراعی خودتون اگر مثل من ریحان پرورش می دهید روی پنیر ها بگذارید چون واقعا عطر خوبی به پیتزا می دهد و بعد داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه (البته باید حواستان باشد وقتی رنگ نان عوض شد و پنیر آب شد می توانید خارج کنید) اگر هم مثل من از فر مایکروویو استفاده میکنید هم که خودتان میدانید باید اول گرم کنید داخل ماکروویو را و بعد از حالت ترکیبی مایکرو ویو و فر استفاده کنید.
بعد از پخت از داخل فر بیرون می آورید حالا با پیتزا بر برش میدهید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.