-
نویسندهنوشتهها
-
۱۰ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۶:۵۷ #69762nikbakhtمشارکت کننده
پیاز پوست کنده میکروب های محیط را جذب می کند و نگهداری طولانی مدت آن در یخچال می تواند سبب مسمومیت شود. پیاز پوست کنده و قطعه قطعه شده به سرعت آلودگی محیطی پیدا خواهد کرد و نمی توان آن را برای بیش از یک روز نگه داشت و صحیح نیست که پیاز پوست کنده را چند روز در یخچال نگه داشت زیرا می تواند سبب مسمومیت شود و آکنده از میکروب گردد.
پس آیا خواباندن مرغ یا فیله مرغ در پیاز و آبلیمو برای تهیه جوجه کباب یا خوش طعم شدن مرغ اشکال ندارد؟ اگر برای مدت کوتاه مثلا یک روز در یخچال باشد اشکالی ندارد اما اگر برای مدت بیشتری بماند، می تواند سبب آلوده شدن دیگر مواد غذایی از جمله خود مرغ ها شود.۱۱ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۱:۵۹ #96725mosaviمشارکت کنندهبنابراین اگر بخشی از پیاز اضافه ماند، یا باید دور بریزیم یا اینکه سرخ کنیم و در یخچال نگه داریم، مورد دوم اشکالی ندارد؟
۱۱ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۲:۰۴ #96727madjdمدیرکلپس این جوجه کباب های آماده چی؟
۱۲ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۶:۳۷ #96738nikbakhtمشارکت کنندهطبق صحبت های مذکور مرغ های جوجه کبابی نباید بیش از 1 روز لای پیاز خام خوابانده شده باشند.
چی بگم من خودم هم از مرغ های جوجه کبابی که لای پیاز خوابانده شده اند و یا پیاز سرخ شده آماده خریداری کرده ام و تا به جال به مشکلی بر نخورده بودم اما وقتی این مطالب را در مورد پیاز خواندم که برای خودم هم جای سوال و تامل داشت . واضح بود که پیاز خام خرد شده را نمی شه بیش از 1 روز در یخچال نگه داشت اما فکر نمی کردم نگه داشتن پیاز سرخ شده در فریزر یا یخچال مشکل زا باشد اما در اینترنت مطالبی به شرح زیر را دیدم که :( توصیه نمی شود موادغذایی پخته را به مدت طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کنند چون همیشه احتمال بروز آلودگی وجود دارد. اگر كسی می خواهد مواد غذایی را برای مدت طولانی نگه دارد باید حتما خام باشند چون مواد غذایی خام اگر آلودگی هم داشته باشند، در حین پخت و حرارت دیدن میکروب و سموم میکروبی آنها از بین می رود. تقریبا در تمامی روش ها جز کباب کردن مستقیم روی شعله، موادغذایی حرارت بالا را به مدت نیم ساعت تحمل می کنند و معمولا مقاوم ترین سموم میکروبی در این مدت نابود می شوند. وقتی سبزی از قبل پخته باشد و در یخچال نگهداری شود معمولا موقع مصرف تنها گرم می شود و میزان حرارت کم و کوتاه خواهد بود. )
برداشت من از کل مطالبی که خواندم این بود ماده غذایی چه خام چه پخته اگر برای مدت طولانی نگهداری شده باشد باید قبل از مصرف به خوبی گرم شود و کاملا حرارت ببینید که البته این امر باعث می شود ماده غذایی پخته به مراتب بیشتر از ماده غذایی خام خواص غذایی خود را از دست بدهد .
۱۲ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۷:۴۵ #96739azyمشارکت کنندهممنون از مطلبتون منم برای 2 روز مواد اماده شده جوجه را در یخچال نگهداری میکردم که این مطلب مفید رو خوندم…تشکر
۱۲ بهمن، ۱۳۸۹ در ۱۰:۲۲ #96740madjdمدیرکلممنون
ولی با این وجود من رعایت نمی کنم به امید اینکه مطلب ها اشتباه میگن!۱۸ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۷:۴۶ #96789nikbakhtمشارکت کنندهخواهش می کنم خوشحالم که این topic به دردتون خورد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.