تحقیقات نشان میدهند که مصرف پیاز میتواند احتمال بروز آترواسكلروز یا تصلب شرائین را کاهش دهد.پژوهشگران انگلیسی دریافتند که پیاز حاوی نوعی آنتیاكسیدان به نام کرستین است كه میتواند از ایجاد التهاب در شریانها و سخت وسفت شدن دیواره آنها پیشگیری کند.
در حقیقت مشخص شد که ماده کرستین میتواند از افزایش فشارخون و همچنین تنگی و انسداد عروق تغذیه كننده قلب (عروق کرونر) و در نتیجه سكته قلبی پیشگیری نماید.به عقیده متخصصان مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز، بهترین تاثیر را روی دیواره عروق دارد.بررسیها نشان داده است كه این آنتیاكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.