پیاز سفید و کاهش غلظت خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81544
    Shafiei
    مشارکت کننده

    مصرف پیاز خام سفید شیرین به کاهش غلظت خون و بهبود جریان خون کمک می‌کند.
    هر چه تندی و تیزی پیاز بیشتر و شکل آن کشیده تر باشد جوهر ناری آن بیشتر است بنابراین گرمی و خشکی بیشتری در بدن به وجود می‌آید.

    کسانی که دچار غلظت خون و انسدادهای عروقی هستند باید در مصرف پیاز پخته نیز زیاده‌روی نکنند، البته مصرف مقدار متوسطی از پیاز خام سفید شیرین می‌تواند به کاهش غلظت خون و بهبود جریان آن کمک کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.