پیاز برای دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82670
    m.akbari
    مشارکت کننده

    دریافت مقدار زیادی از پیاز موجب کاهش قندخون می‌شود. بنابراین بیماران دیابتی می‌توانند با خیال راحت پیاز بخورند. تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد که پیاز دارای ماده‌ای به نام آلل پروپیل است که با افزایش انسولین موجب کاهش قند خون می‌شود. پیاز همچنین منبع خوبی از کرومیوم، یک ماده معدنی مفید است که به سلول‌ها کمک می‌کند تا به انسولین پاسخ بدهند.
    یک فنجان پیاز خام حاوی بیش از 20 درصد مواد معدنی مفید و مهم برای بدن است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.